Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:
Σε συνέχεια των πολυδιάστατων δράσεων της Επιστημονικής Ένωσης για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας (Ε.Ε.Π.Ε.Κ), με χαρά σας ανακοινώνουμε την υλοποίηση ενός νέου ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ επιμορφωτικού μας προγράμματος για το 2017. Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε πληροφορίες για το επιμορφωτικό πρόγραμμα της Ε.Ε.Π.Ε.Κ. που απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων & όλων των ειδικοτήτων, με θέμα:
"ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ".
Θα ακολουθήσουν, σύντομα, ανακοινώσεις για νέα προγράμματα, σε όλη την Ελλάδα.

Αίτηση παρακολούθησης των επιμορφωτικών προγραμμάτων της έχουν δικαίωμα να υποβάλλουν όλα τα μέλη της Ε.Ε.Π.Ε.Κ., ενώ για τα μη μέλη –ανεξαρτήτως ειδικότητας & βαθμίδας εκπαίδευσης – δίνεται η δυνατότητα εγγραφής ως μέλος της Ε.Ε.Π.Ε.Κ. μέχρι και την καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων για το πρόγραμμα (Για τη διαδικασία εγγραφής ως μέλος, ακολουθήστε τις οδηγίες εγγραφής της ιστοσελίδας:
http://www.eepek.gr/el/enosi/eggrafi-stin-enosi).

Για την υποβολή αίτησης παρακολούθησης των επιμορφωτικών προγραμμάτων της Ε.Ε.Π.Ε.Κ., επισκεφθείτε το σύνδεσμο:
http://www.eepek.gr/el/draseis/trexonta-seminaria και επιλέξτε το «Υποβολή» που βρίσκεται δίπλα στο σεμινάριο που σας ενδιαφέρει. Όσοι είστε ήδη μέλη της ΕΕΠΕΚ, εισάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό της ΕΕΠΕΚ και επιλέξτε «Είσοδος». (Τα μη-μέλη πρέπει πρώτα να κάνουν την εγγραφή τους, επιλέγοντας: «Εγγραφή»,  ώστε να αποκτήσουν  όνομα χρήστη και κωδικό). Αφού μπείτε στο πληροφοριακό σύστημα της ΕΕΠΕΚ, αρκεί να επιλέξετε το «Υποβολή αίτησης» που βρίσκεται δεξιά από το σεμινάριο που επιθυμείτε να παρακολουθήσετε.  Η αίτησή σας μπορεί να αναιρεθεί οποτεδήποτε, επιλέγοντας το: «Αναίρεση αίτησης».

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής: 14/11/2017. Η συμμετοχή των επιμορφούμενων μελών  στο πρόγραμμα είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.

                                                       Με εκτίμηση,

           Για την Επιτροπή Επιμόρφωσης της Ε.Ε.Π.Ε.Κ.

           Ο Πρόεδρος                                   Ο Αντιπρόεδρος

Δημήτρης Κολοκοτρώνης                          Δημήτρης Λιόβας